پیکر مطهر شهید گمنام منطقه شرهانی عملیات محرم در دانشگاه علم و هنر یزد آرام گرفت.
- همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س)، پیکر مطهر این شهید 19 ساله با حضور پرشکوه مردم دارلعباده یزد و ضمن رعایت پروتکل های بهداشتی در دانشگاه علم و هنر یزد آرام گرفت.
پیکر پاک این شهید گمنام قبل از ظهر امروز از میدان عالم به سمت بلوار شهدای گمنام و دانشگاه علم و هنر با خودرو تشییع و در صحن این دانشگاه در جوار جهاددانشگاهی استان با عزاداری سالروز شهادت حضرت فاطمه الزهرا(س) به خاک سپرده شد.
استان یزد که امروز میزبان چهار شهید گمنام در شهرهای یزد و بافق بود، هم اکنون پیکر مطهر 166 شهید گمنام را در خاک خود دارد.
عملیات آفندی محرم ساعت 22:08 روز دهم آبان ماه سال 1361 با رمز لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ إِلَّا بِاللهِ_ یا زینب علیها سلام در نوار مرزی ایران و عراق که از سمت شرق به رودخانه دویرج، شهر دهلران و موسیان و محور چم هندی، چم سری و عین خوش و شرهانی و همچنین از سمت غرب و در داخل خاک عراق شامل شهر علی الغربی، علی الشرقی و شهر عماره بود، آغاز شد.
این عملیات از اهمیت بالایی برخوردار بود به نحوی که صدام برای هدایت یگان های عراقی در منطقه حضور یافت و از حداکثر توان نظامی ارتش عراق برای جلوگیری از پیشروی نیروهای ایرانی استفاده کرد.
کلید واژه ها: دانشگاه علم و هنر - شهید گمنام - دانشگاه - دانشگاه علم و هنر یزد - گمنام - شهید - سالروز شهادت - رعایت پروتکل های بهداشتی - حضرت فاطمه - پروتکل های بهداشتی - پیکر - سالروز - جهاددانشگاهی - عملیات - ایران و عراق - شهدای گمنام - عملیات محرم - استان - شهادت - فاطمه - امروز - استان یزد - آرام - محرم - آبان ماه - بهداشتی - رودخانه - عزاداری - میزبان - پروتکل