مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 22 دی 1399 ساعت 09:102021-01-11ورزشي

استفاده از ظرفیت ورزش های الکترونیک برای کاهش کم تحرکی

استفاده از ظرفیت ورزش های الکترونیک برای کاهش کم تحرکی

فدراسیون ورزش های همگانی با بیان اینکه ورزش های الکترونیکی یک رقیب جدی برای کم تحرکی کودکان هستند؛ گفت: برنامه ما این است که بتوانیم ازاین رقیب جدی، - برای افزایش فعالیت های بدنی استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از فدراسیون ورزش های همگانی، نشست هم اندیشی و هم افزایی طرح ملی نشاط با محوریت استفاده از ظرفیت ورزش های الکترونیک، صبح امروز دوشنبه با حضور دکتر عبدالحمید احمدی معاون توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان و مسئولان ذیربط در محل سالن جلسات وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

افشین ملایی در این نشست با تشریح اهداف و برنامه های فدراسیون ورزش های همگانی برای افزایش فعالیت های بدنی کودکان گفت: در رویکرد بازاریابی اجتماعی عامل مهمی به نام رقبای کم تحرکی وجود دارد که برای جلب مشارکت اجتماعی در یک موضوع باید ارزیابی دقیق و درستی از رقبا داشت و اینکه باید بدانیم رقبای ما چه کسان و یا چه عواملی هستند.

وی با تاکید بر اینکه سعی می کنیم از تمام ظرفیت های کشور برای رسیدن به این اهداف استفاده کنیم خاطرنشان کرد: طبق مطالعات انجام شده بر روی رده های سنی پایه و با توجه به زندگی آپارتمانی، بازی های الکترونیک یک رقیب جدی برای گرایش کودکان به فعالیت های بدنی هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از ظرفیت ورزش های الکترونیک برای کاهش کم تحرکی

استفاده از ظرفیت ورزش های الکترونیک برای کاهش کم تحرکی