مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 20 دی 1399 ساعت 06:552021-01-09سياسي

مسئولین کشور با ادبیات مقام معظم رهبری با دشمن صحبت کنند


نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل گفت: مسئولین باید با دشمن با ادبیات رهبر معظم انقلاب اسلامی صحبت کنند چرا که اگر دشمن در کشور ضعف احساس کند به دشمنی خود ادامه می دهد.

- به گزارش اگر میزبان نداشته باشد قطعاً از جامعه خواهد رفت.

در حوادث اخیر هیبت آمریکا شکست وی در ادامه به آرزوی مردم برای انتقام خون شهید سردار حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و افزود: یکی از آرزوی های یکسال گذشته مردم کشور و تمام مردم مظلوم و آزادیخواه جهان انتقام خون حاج قاسم از تروریست ها بود که خداوند انتقام خون این شهید بزرگوار را گرفت و هیبت آمریکا شکست.

رییس شورای فرهنگ عمومی استان اردبیل به حوادث اخیر آمریکا اشاره کرد و گفت: آبروریزی به بار آمده در تسخیر کنگره آمریکا مربوط به حرکت احمقانه ترامپ بود که طبق ماده 25 قانون اساسی این کشور کنگره تصمیم گرفته تا ترامپ را عزل کند و اجازه ندهد این چند روز را نیز در این سمت بماند.

نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با اشاره به اظهارات رییس جمهور منتخب آمریکا خاطرنشان کرد: بایدن گفته است که دموکراسی و مقدسات آمریکا شکست، چون به اراده ملت آمریکا هجمه وارد شده است سوال اینجاست که چطور وقتی به مقدسات شما اهانت می شود واکنش نشان می دهید ولی وقتی به مقدسات مسلمانان در یک نشریه اهانت می شود آن را آزاد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مسئولین کشور با ادبیات مقام معظم رهبری با دشمن صحبت کنند

مسئولین کشور با ادبیات مقام معظم رهبری با دشمن صحبت کنند