مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 12 دی 1399 ساعت 04:352021-01-01سياسي

تامین مالی پایدار دولت مهمترین عامل بی اثر کردن تحریم هاست


با شروع ساختار جدید تحریم ها در سال 90، تحریم های بی رمق جانی تازه گرفت و واژه تحریم در ادبیات سیاسی ایران اهمیت ویژه ای یافت.

توازن قدرت به سمت تحریم کنندگان تغییر کرد و آنها را از مسیری که اوباما در نامه ی خود در سال87 به رهبر انقلاب نوشته بود، - وزیر امور خارجه در مصاحبه با مهدی نصیری بیان داشته است که اگرچه سیاست آمریکا در فشار حداکثری علیه ایران با شکست مواجه شده، اما به علت فشار اقتصادی که در این مدت بر مردم ایران واردآمده، ایران نیز پیروز این تقابل نبوده است.

شاید اگر ظریف می خواست صریح تر صحبت می کرد، باید در کنار شکست کشور امریکا به شکست کشورمان نیز اشاره می کرد زیرا تداوم وضعیت فعلی، امکان پذیر نیست.

در این مدت در ازای هزینه ای که مردم داده اند و زمانی که دولت برای خود خریده، در حوزه اقتصاد اصلاحاتی انجام نشده و اثرگذاری تحریم در بودجه دولت عیان گشته است.

درحالی که تحریم به عنوان ابزاری اثرگذار و عامل توازن قوا به سمت کشورهای تحریم کننده به حساب می آید، بعید است تنها با آمدن یک شخص، به صورت جدی از طرف امریکا کنار گذاشته شود.

*تحریم چیست؟ خرداد 59 بود که اولین تحریم ها از طرف امریکا علیه ایران وضع می گردید.

از آن زمان است که تحریم همراه همیشگی ما تاکنون بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تامین مالی پایدار دولت مهمترین عامل بی اثر کردن تحریم هاست

تامین مالی پایدار دولت مهمترین عامل بی اثر کردن تحریم هاست