مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 9 دی 1399 ساعت 14:002020-12-29اجتماعي

استمرار آلودگی هوای قم تا پایان هفته

استمرار آلودگی هوای قم تا پایان هفته

رییس اداره پیش بینی اداره کل هواشناسی قم با اشاره به آلودگی هوای قم در سه روز آینده گفت: آسمان روز چهارشنبه صاف تا کمی ابری و غبار آلود و در برخی ساعات همراه با وزش باد ملایم خواهد بود - محمدرضا قاضی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به صاف بودن آسمان قم در روز سه شنبه گفت: آسمان قم در روز سه شنبه صاف تا قسمتی ابری و بعد از ظهر نیز همراه با غبار و در برخی ساعات با وزش باد ملایم روبه رو خواهد شد و سمت باد امروز شرقی و سرعت وزش باد بین پنج تا 20 کیلومتر بر ساعت و حداکثر دمای هوا 9 درجه است.

وی افزود: هوای این استان در روز چهارشنبه صاف تا کمی ابری و غبار آلود، گاهی ساعات همراه با وزش باد ملایم خواهد بود و سمت باد چهارشنبه شرقی و سرعت وزش باد بین پنج تا 20 کیلومتر بر ساعت و حداقل دمای هوا منهای سه درجه و حداکثر دمای هوا 10 درجه خواهد بود.

رییس اداره تحقیقات و پیش بینی اداره کل هواشناسی استان قم با اشاره به پیش بینی اداره هواشناسی قم بیان کرد: هوای استان قم در روز پنجشنبه صاف تا کمی ابری و غبارآلود، گاهی همراه با وزش باد ملایم خواهد بود و سمت باد در روز پنجشنبه بین پنج تا 20 کیلومتر بر ساعت با جهت شرقی و حداقل دمای هوا منهای سه درجه و حداکثر دمای هوا 11 درجه خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استمرار آلودگی هوای قم تا پایان هفته

استمرار آلودگی هوای قم تا پایان هفته