مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 6 دی 1399 ساعت 13:202020-12-26بين الملل

نماینده عراقی: بغداد در قبال عفو نظامیان «بلک واتر» مانند ترور فرماندهان مقاومت سکوت نکند


یک نماینده ائتلاف الفتح در پارلمان عراق از دولت خواست تا در اعتراض به عفو نظامیان«بلک واتر» به سازمان ملل شکایت کند و مانند پرونده ترور فرماندهان مقاومت سکوت نکند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، مختار الموسوی عضو ائتلاف الفتح در پارلمان عراق، یکی دیگر از نمایندگانی است که از دولت و وزارت خارجه این کشور خواست که علیه حکم عفو دونالد ترامپ رییس جمهور آمریکا در حق قاتلان شهروندان عراقی ، به سازمان ملل شکایت کند.

بامداد روز چهارشنبه پیش (23 دسامبر)، ترامپ دستور عفو 15 نفر از جمله چند فرد نزدیک به حزب جمهوری خواه و چهار نظامی شرکت بلک واتر را صادر کرد که به دلیل کشتار شهروندان غیرنظامی عراقی محکوم شده بودند.

  وی در گفت وگو با پایگاه خبری المعلومه ، تصریح کرد: شرکت بلک واتر در میدان النسور بغداد، مرتکب شنیع ترین جنایات در حق مردم عراق شده است و نمی توان این جنایت را نادیده گرفت.

باید مقابل اقدام ترامپ در عفو عاملان این جنایت ایستاد و دولت عراق باید به آن واکنش نشان دهد.

  این نماینده عراقی افزود: مسئولیت بازخواست آمریکا درباره این تصمیم و عدم سکوت در قبال آن ـ آنچنان که درباره جنایت ترور فرماندهان پیروزی روی داد ـ  بر گردن دولت عراق است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده عراقی: بغداد در قبال عفو نظامیان «بلک واتر» مانند ترور فرماندهان مقاومت سکوت نکند

نماینده عراقی: بغداد در قبال عفو نظامیان «بلک واتر» مانند ترور فرماندهان مقاومت سکوت نکند