مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 2 دی 1399 ساعت 10:002020-12-22سياسي

مساجد باید به مرکز حل مشکلات مردم تبدیل شوند/ امام محله محور جریانات محله ای


معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با تاکید بر اینکه مساجد باید از محلی صرفا برای اقامه نماز خارج شوند، گفت: مساجد باید به مرکز حل مشکلات مردم تبدیل شوند - به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام سیدناصر میرمحمدیان، پیش از ظهر سه شنبه در ادامه برنامه های سفر به استان یزد در جمع راهیاران استان یزد به تشریح طرح امام محله و امام روستا پرداخت و اظهار داشت: مهمترین بخش این طرح، راهیاران و آموزش آنهاست زیرا اجرای این طرح بدون هماهنگی و همدلی و بدون آموزش راهیاران میسر نیست.

وی با بیان اینکه ما در عالم به دنبال جاری کردن توحید هستیم و توحید نیز در ولایت تبلور یافته است، افزود: جریان عرضی ولایت الهی به سه نحو اتفاق می افتد؛ با ارتباط بین مومنان، ارتباط بین فامیل و ارتباط بین همسایه ها و با این سه پیوند، ولایت الهی را در جامعه جاری می کنیم.

میرمحمدیان با تاکید بر اینکه برقراری هر سه مدل این ارتباط در مساجد امکان پذیر است، عنوان کرد: خداوند متعال مسجد را محل جریان ولایت الهی قرار داده و بر همین اساس است که مکرر درباره مسجد در مسجد توصیه شده است.

معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با بیان اینکه مسجد، پنج سطح دارد، یادآور شد: برخی مساجد در حد نمازخانه باقی مانده اند و برخی دیگر نیز فعال هستند اما خدمات خود را تنها به مراج


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مساجد باید به مرکز حل مشکلات مردم تبدیل شوند/ امام محله محور جریانات محله ای

مساجد باید به مرکز حل مشکلات مردم تبدیل شوند/ امام محله محور جریانات محله ای