مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 1 دی 1399 ساعت 12:202020-12-21سياسي

دروغی هدفمند برای تروری هدفمند


گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زهرا ره پیک؛ بعد از ظهر روز جمعه هفتم آذر بود که خبر شهادت یکی از دانشمندان هسته ای ایران در رسانه ها مخابره شد.

- اگرچه سازمان ملل نهایتاً اقدام ترور شهید فخری زاده را ناقض حقوق بشر دانسته؛ اما استفاده از واژه قتل هدفمند به جای ترور نیازمند بررسی تاریخی شکل گیری این نهاد در ادبیات حقوقی و سیاسی است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو ، زهرا ره پیک؛ بعد از ظهر روز جمعه هفتم آذر بود که خبر شهادت یکی از دانشمندان هسته ای ایران در رسانه ها مخابره شد.

اخباری که به گوش می رسید، یادآور روزهای شهادت احمدی روشن، شهریاری و علی محمدی بود.

با گذشت زمان، ابعاد حادثه روشن تر می شد و گمانه زنی ها درباره مسئول فاجعه شدت می گرفت.

روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در گزارشی به نقل از مقام های اطلاعاتی نوشت که رژیم صهیونیستی پشت پرده ترور شهید فخری زاده بوده است.

نام بردن نتانیاهو از محسن فخری زاده در یکی از کنفرانس های مطبوعاتی و خبر دادن از اتفاقات عجیب در منطقه طی یک هفته حاضر، به تقویت این گمان کمک می کرد.

به دنبال این حادثه تروریستی، بسیاری از کشورها و نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل متحد و اتحادیه اروپا واکنش نشان داده، این اقدام را ضد حقوق بشردوستانه و مغایر با اصول حقوق بین الملل دانستند و آن را محکوم کر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دروغی هدفمند برای تروری هدفمند

دروغی هدفمند برای تروری هدفمند