مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 آذر 1399 ساعت 08:502020-12-17اقتصادي

4 ایستگاه مترو تبریز با 7500میلیارد ریال هزینه به بهره برداری می رسد


شهردار تبریز از افتتاح چهار ایستگاه خط یک مترو تبریز با 7500میلیاردریال هزینه خبر داد.

- ایسنا/آذربایجان شرقی شهردار تبریز از افتتاح چهار ایستگاه خط یک مترو تبریز با 7500میلیاردریال هزینه خبر داد.

ایرج شهین باهر در گفت وگوی خبری، با اعلام این خبر اظهار کرد: فاز سه خط یک قطار شهری شامل مسیر ریلی و همچنین ایستگاه شماره دوازده این خط، بهمن سال گذشته به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه بهره برداری از فاز سه، به معنای تکمیل شدن تمام ایستگاه ها نبود، گفت: پس از افتتاح مسیر ریلی قطار، تمام تلاش ما تکمیل و افتتاح ایستگاه های بین راهی بود که با لطف خداوند متعال و تلاش های شبانه روزی همکاران، توانستیم در مدتی کوتاه چهار ایستگاه دیگر را به مرحله بهره برداری برسانیم.

به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، وی تشریح کرد: صبح امروز، ایستگاه های سالار ملی، امام حسین (ع)، شهیدان باکری و نور با اعتبار 750میلیاردتومان با دستور رییس جمهوری و به صورت ارتباط تصویری افتتاح می شود.

شهردار تبریز یادآور شد: به صورت تقریبی برای هر ایستگاه مترو 200میلیاردتومان هزینه شده و می توان گفت هزینه احداث هر ایستگاه با هزینه احداث 10تقاطع غیرهمسطح (زیرگذر و روگذر) برابر است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

4 ایستگاه مترو تبریز با 7500میلیارد ریال هزینه به بهره برداری می رسد

4 ایستگاه مترو تبریز با 7500میلیارد ریال هزینه به بهره برداری می رسد