مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 26 آذر 1399 ساعت 09:002020-12-16بين الملل

انتخاب مسئله دار با معرفی بوتیجاج به عنوان وزیر حمل و نقل آمریکا


«جو بایدن» در ادامه انتخاب وزیران کابینه جدید آمریکا، رقیب خود در انتخابات درون حزبی را به عنوان گزینه وزارت حمل و نقل ایالات متحده معرفی کرد.

- جو بایدن در ادامه انتخاب وزیران کابینه جدید آمریکا، رقیب خود در انتخابات درون حزبی را به عنوان گزینه وزارت حمل و نقل ایالات متحده معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یو اس ای تودی، جو بایدن با انتشار بیانیه ای اعلام کرد که پیت بوتیجاج را به عنوان وزیر حمل و نقل در دولت آینده انتخاب کرده است.

بوتیجاج در جریان رقابت مقدماتی دموکرات ها برای گزینش نامزد این حزب در انتخابات ریاست جمهوری سال جاری رقیب جو بایدن بود.

بوتیجاج شهردار سابق ساوت بند در ایالت ایندیانا بود و در صورت کسب رای اعتماد مجلس سنا اولین عضو کابینه دولت فدرال آمریکا خواهد بود که به طور علنی همجنسگرایی خود را اعلام کرده است.

همجنسگرا بودن بوتیجاج می تواند انتقاداتی را متوجه دولت نوپای بایدن کند.

انتظار می رود که سمت وزیر حمل و نقل در دولت جو بایدن با توجه به برنامه او برای تصویب یک بسته محرک اقتصادی برای سرمایه گذاری در زیرساخت ها با حمایت هر دو حزب دموکرات و جمهوریخواه، اهمیت زیادی داشته باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انتخاب مسئله دار با معرفی بوتیجاج به عنوان وزیر حمل و نقل آمریکا

انتخاب مسئله دار با معرفی بوتیجاج به عنوان وزیر حمل و نقل آمریکا