مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 آذر 1399 ساعت 06:552020-12-15بين الملل

تصمیم نهایی درباره عادی سازی روابط با اسراییل برعهده پارلمان آتی است


نخست وزیر دولت انتقالی سودان اعلام کرد که پارلمان آتی این کشور در خصوص عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تصمیم نهایی را اتخاذ می کند.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، عبدالله حمدوک نخست وزیر دولت انتقالی سودان سخنان جدیدی را پیرامون عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی در ازای حذف نام خارطوم از فهرست کشورهای حامی تروریسم، مطرح کرد.

بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: پارلمان آتی سودان در خصوص عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی تصمیم نهایی را اتخاذ می کند.

این سخنان در حالی مطرح می شود که حمدوک پیشتر از اقدام کشورش در عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی حمایت کرده بود.

از سوی دیگر، اخیراً نیز عبدالفتاح البرهان رییس شورای حاکمیتی سودان سخنانی را در توجیه عادی سازی روابط کشورش با رژیم صهیونیستی مطرح کرد و چندی پیش عمر قمر الدین وزیر خارجه سودان اذعان کرد که عادی سازی روابط این کشور با رژیم صهیونیستی شرط اصلی برای حذف نام خارطوم از لیست سیاهِ ایالات متحده آمریکا بوده است.

ایالات متحده آمریکا اخیراً نام سودان را از فهرست کشورهای حامی تروریسم حذف کرده است؛ اقدامی که در واقع در ازای عادی سازی روابط خارطوم با رژیم صهیونیستی انجام شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصمیم نهایی درباره عادی سازی روابط با اسراییل برعهده پارلمان آتی است

تصمیم نهایی درباره عادی سازی روابط با اسراییل برعهده پارلمان آتی است