مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1399 ساعت 10:352020-12-13پزشكي

اجرای قرنطینه معکوس در طرح محله محور شهید سلیمانی یزد


رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در طرح محله محور شهید سلیمانی افراد سالم ناتوان نیز قرنطینه شده و به آنها خدمت رسانی می شود.

- دکتر محمد حسن لطفی در گفت و گو با خبرگزاری فارس از یزد ضمن اشاره به اجرای طرح شهید سلیمانی در 850 نقطه استان، اظهار کرد: این طرح به منظور جلوگیری از گسترش بیماری و خدمت رسانی به افراد آسیب دیده از کرونا در سطح محلات شهری و روستایی استان در سه محور مهم مراقبت، نظارت و حمایت اجرا می شود.

وی با بیان این که در طرح محله محور شهید سلیمانی افراد مبتلا به کرونا شناسایی و به مدت 14 روز قرنطینه می شوند، افزود: افرادی که نیازمند دریافت خدمات درمانی باشند با هماهنگی پایگاه های محلات به بیمارستان ها و یا مراکز درمانی منتقل می شوند.

 رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی یزد با اشاره به اجرای قرنطینه معکوس در این طرح گفت: در قرنطینه معکوس افراد سالم سالمند، ناتوان و .

که آسیب پذیری بالایی نسبت به این بیماری دارند قرنطینه شده و تحت حمایت معیشتی قرار می گیرند.

 دکتر لطفی با اشاره به حمایت های روانی و معنوی از سوی پایگاه های سلامت محلات، اظهار کرد: برای خانواده هایی که عزیزان خود را به دلیل بیماری منحوس کرونا از دست داده اند، مراسم های سوگواری از طریق فضای مجازی برگزار و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اجرای قرنطینه معکوس در طرح محله محور شهید سلیمانی یزد

اجرای قرنطینه معکوس در طرح محله محور شهید سلیمانی یزد