مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 آذر 1399 ساعت 08:502020-12-13سياسي

بی توجهی شهرداری به مجسمه اساطیری میدان حر


عضو شورای شهر تهران ضمن انتقاد از بی توجهی شهرداری به مجسمه میدان حر گفت: این مجسمه برخلاف سایر مجسمه ها که به نوعی تندیس عکس های پرسنلی حجیم شده اند، - به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، احمد مسجدجامعی عضو شورای شهر تهران در صحن امروز شورا در تذکری به شهرداری درباره وضعیت مجسمه میدان حر اظهار داشت: متأسفانه شهرداری نسبت به حفظ این مجسمه بی توجه است در حالی که مجسمه نماد اساتیدی باشد در پایتخت کم داریم.

وی گفت: مجسمه میدان حر به صورتی است که گرشاب از قهرمانان شاهنامه به جنگ اژدها رفته و باید نگهداری و حفظ این مجسمه هر چه بیشتر مورد توجه باشد.

این عضو شورای شهر تهران بیان داشت: عمده مجسمه و تندیس های شهری عکس های پرسنلی حجیم شده است و بعد از اشغال مناطق ایران توسط روسیه که باعث جدا شدن آذربایجان شد عده ای به ایران آمدند که سازنده مجسمه میدان حر، ارژنگ رحیمی از این افراد بود.

مسجدجامعی تصریح کرد: شأن این مجسمه به صورتی است که باید بگوییم نشان دهنده پایان اشغال گری توسط شوروی است لذا باید این هنر ارزشمند و یگانه را در تهران به آن بها داد.

وی همچنین به موضوع کوهنوردی در ایران اشاره کرد و گفت: در بسیاری از مکان های تاریخی از جمله غار علی صدر توسط کوهنوردان کشف شده است و تشکل های کوهنوردی در تهران در خیابان لاله زار یک مکانی دا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی توجهی شهرداری به مجسمه اساطیری میدان حر

بی توجهی شهرداری به مجسمه اساطیری میدان حر