مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1399 ساعت 08:352020-12-08اقتصادي

تکمیل سد نرماب برای گلستان حیاتی است

تکمیل سد نرماب برای گلستان حیاتی است

استاندار گلستان با بیان این که درصد برخورداری آب شرب روستایی در گلستان پایین ازمیانگین کشوری است، گفت: تکمیل سد نرماب برای گلستان حیاتی است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، هادی حق شناس پیش از ظهر سه شنبه در آیین افتتاح پروژه های صنعت آب و برق گلستان اظهارکرد: اجرای سیکل ترکیبی نیروگاه برق علی آبادکتول و تکمیل مخزن سد نرماب چهل چای مینودشت برای استان حیاتی است.

وی از اختصاص اعتبار 110 میلیارد تومانی برای سد نرماب خبرداد و گفت: بهره برداری از این سد جلوی بروز خسارات آتی سیلاب های احتمالی را می گیرد.

حق شناس به افتتاح شده برق در استان اشاره کرد و افزود: این پروژه های در راستای بهینه سازی شبکه، افزایش ظرفیت شبکه و تعویض سیم های بوده است.

استاندار گلستان ادامه داد: وضعیت گلستان در تامین برق متناسب با نیاز استان بوده و امروز شاهد بهره برداری از نیروگاه 25 مگاواتی با مشارکت بخش خصوصی هستیم.

وی با بیان اینکه گلستان در تامین آب شرب شهری و روستایی نیازمند توجه بیشتری است، اضافه کرد: در حال حاضر درصد برخورداری آب شرب روستایی استان 73 درصد بوده که از میانگین کشوری دو درصد کمتر است.

حق شناس تأکید کرد: در بودجه 1400 توجه خاص به تکمیل سد شصت کلا (میرداماد) شده و امیدواریم با مساعدت لازم در این بخش، کمبودهای آب شرب مردم گرگان برطرف شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تکمیل سد نرماب برای گلستان حیاتی است

تکمیل سد نرماب برای گلستان حیاتی است