مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 آذر 1399 ساعت 07:152020-12-08فرهنگي

مدیر انتشارات لب المیزان: کمبود کاغذ مشکل اساسی ما است


مشکل اساسی ما بحث کاغذ است زیرا خیلی محدود است.

البته بعضاً همکاری هایی می شود ولی آنچه اختصاص داده شده، جواب گوی نیاز ما نیست.

- به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، گروه فرهنگی المیزان در سال 1369، با همکاری عده ای از معلمان و دانشجویان و طلاب در راستای پشتیبانی و تدارک جلسات استاد اصغر طاهرزاده تشکیل شد و کار خود را ابتدا با ضبط جلسات استاد در قالب نوار و تکثیر جزوات ایشان شروع کرد.

این گروه در ادامه اقدام به ضبط صوتی و بعضاً تصویری جلسات در قالب CD و DVD و تبدیل جزوات به کتاب کرد.

در سال 1382 با دریافت مجوز نشر، ویرایش و چاپ و نشر کتاب ها سرعت گرفت و تا به امروز تعداد عناوین کتب منتشره به عدد 65 رسیده است.

انتشارات لب المیزان چند سالی در نمایشگاه تهران حضور داشت اما به دلیل هزینه های بالا و همچنین امکانات محدود ادامه حضور را مقرون به صرفه ندانست.

از این رو با مشارکت برخی از ناشران مثل نشر معارف کتب خود را در نمایشگاه کتاب عرضه کرد.

از سال 1384، گروه فرهنگی المیزان فعالیت های خود را به فضای مجازی کشاند و سایت لب المیزان را راه اندازی کرد.

در ادامه بیان فعالیت های گسترده این گروه با مرتضی توکلی ، مدیر انتشارات لب المیزان گفت وگویی صورت گرفت که در ادامه می خوانید.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مدیر انتشارات لب المیزان: کمبود کاغذ مشکل اساسی ما است

مدیر انتشارات لب المیزان: کمبود کاغذ مشکل اساسی ما است