مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 17 آذر 1399 ساعت 09:452020-12-07دانش

تولید نانو سیال طبیعی برای خنک سازی تجهیزات صنایع، توسط محقق خوزستانی


عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، از تولید نانوسیال طبیعی با منشاء دریایی به منظور خنک سازی تجهیزات صنایع خبر داد.

- ایسنا/خوزستان عضو هیات علمی گروه شیمی دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر، از تولید نانوسیال طبیعی با منشاء دریایی به منظور خنک سازی تجهیزات صنایع خبر داد.

فواد بوعذار در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: موفق شدیم در دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر محصولی با عنوان نانو سیال طبیعی با منشاء دریایی تولید کنیم.

پایه این محصول نانو است و کاملا از منابع دریایی سبز، بدون استفاده از مواد شیمیایی و سازگار با محیط زیست است که برای اولین با در کشور تولید می شود.

خوشبختانه این محصول به تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است.

وی با اشاره به کاربرد این محصول، افزود: این محصول در خنک سازی تجهیزات صنعتی و مبدل های حرارتی کاربردی مانند تجهیزات نفت و گاز، پتروشیمی ها، نیروگاه ها، برج های تقطیر پالایشگاه ها و پمپ های الکتریکی کاربرد دارد.

این محقق خوزستانی تصریح کرد: این محصول در مرحله تولید است و به دنبال تجاری سازی آن هستیم و قصد داریم آن را به مرحله انبوه سازی برسانیم.

مشکلی که اکنون در کشور در تجهیزات پتروشیمی و نفت و گاز و نیروگاه ها، برج های تقطیر پالایشگاه ها و پمپ های الکتریکی داریم این ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تولید نانو سیال طبیعی برای خنک سازی تجهیزات صنایع، توسط محقق خوزستانی

تولید نانو سیال طبیعی برای خنک سازی تجهیزات صنایع، توسط محقق خوزستانی