مدیر صندوق کارافرینی امید کهگیلویه و بویراحمد اقدامات این صندوق در راستای مقابله با کرونا را تشریح کرد.
- ارسلان حسن پور در گفت وگو با خبرنگار فارس در یاسوج به اقدامات صندوق کارآفرینی امید از بدو شیوع بیماری کرونا" اشاره کرد و گفت: صندوق کارآفرینی امید به منظور حمایت از وام گیرندگان و کارآفرینان صندوق و همچنین کمک انسان دوستانه به هموطنان در جلوگیری و کاهش شیوع این ویروس منحوس نقش بسزا و تاثیر گذاری داشته و از هیچ تلاش و کوششی دریغ نکرده و تا ریشه کن شدن این بیماری همچنان تلاش خواهد کرد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد به برخی از این اقدامات اشاره کرد و اظهار داشت: تعداد 4 هزار و 515 فقره پرونده تسهیلاتی استان مشمول دریافت 3 ماهه استمهال کرونا تا پایان خرداد 99 شد.
وی عنوان کرد: همچنین تعداد 150 فقره پرونده تسهیلات مشمول دریافت شش ماه تا یکسال استمهال شدند، بخشش 100 درصد وجه التزام تاخیر تادیه دین(جریمه دیرکرد) از دیگر اقدام صندوق بود.
این مسئول ادامه داد: صندوق کارآفرینی امید پرداخت مجدد تسهیلات قرض الحسنه به وام گیرندگان سنوات 81 تا 89 با نرخ 4 درصد و باز پرداخت 24 تا 48 ماهه به افرادی که توان بازپرداخت اقساط خود را نداشته اند در دستور کار قرار داد.
حسن پور از پرداخت تسهیلات قرض الحسنه تا سقف یکصد میلیون ریال با نرخ 4 درصد به وام گیرندگان سنوات 90 تا 97 که توان پرداخت بدهی خود را ندارند با بازپرداخت 24 تا 36 ماهه خبر داد و گفت: علی رغم دوره تنفسی که از قبل برای تمامی طرح های گردشگری و بوم گردی که از محل اعتبارات روستایی تسهیلات دریافت کرده بودند با صندوق مرکز برای دوره تنفس مجدد رایزنی شد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: پیرو فرمان مقام معظم رهبری" صندوق کارآفرینی امید استان اقدام به توزیع 50 بسته کمک مومنانه به ارزش 200 میلیون ریال کرد.
وی تصریح کرد: همچنین صندوق در راستایی کمک به سلامتی مردم و رعایت پروتکل های بهداشتی دستگاه های ثابت و سیار(پوز فروشگاهی) در اختیار صاحبان کسب و کارها قرار داد .
وی بیان کرد: این اقدام با اولویت دستگاه های سیار به تعدادی از صنوف که عملاً امکان استفاده از دستگاه ثابت را نداشته و دارای بیشترین گردش وجه نقد بوده از جمله تاکسی بیسیم ها، وانت بارها، تاکسی های عمومی، کسب و کارهای سیار، دامداری و دام فروشی ها انجام شد و بدون شک تاثیر زیادی در کاهش انتقال ویروس داشته و مزایایی از جمله کاهش دست به دست شدن وجه نقد و کاهش مراجعات مردم به بانک را در پی داشته است.
حسن پور خاطرنشان کرد: مزایایی دیگر این اقدام استفاده از تسهیلات قرض الحسنه تا سقف 300 میلیون ریال با نرخ 4 درصد جهت پایداری طرح ها و همچنین توسعه کسب و کارها که عملا این تسهیلات نقش بسزایی در پایداری طرح ها داشته است.
انتهای پیام/82024
کلید واژه ها: صندوق کارآفرینی امید - صندوق کارآفرینی - کهگیلویه و بویراحمد - کارآفرینی امید - کارآفرینی - صندوق - بویراحمد - کهگیلویه - اقدامات - امید - کرونا - مقابله با کرونا - تسهیلات - استمهال - بیماری - خبرنگار فارس - شیوع بیماری - کارآفرینان - مدیر - شیوع - تلاش - خبرنگار - هموطنان - دوستانه - گفت وگو - حسن پور - دستگاه - مقابله - پرونده - ویروس