مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 آذر 1399 ساعت 21:152020-11-26فرهنگي

شجریان یا فارابی؛ مساله این است؟


موسیقی یکی از پراهمیت ترین و باقدمت ترین هنرها در جهان و همچنین در کشور ما ایران است؛ با این حال سال ها است که جای خالی روز ملی موسیقی در تقویم کشور احساس می شود.

- موسیقی یکی از پراهمیت ترین و باقدمت ترین هنرها در جهان و همچنین در کشور ما ایران است؛ با این حال سال ها است که جای خالی روز ملی موسیقی در تقویم کشور احساس می شود.

پیشتر اهالی تئاتر و سینما، با اتفاق نظر و پیگیری هایی که داشتند، موفق به ثبت یک روز به نام خود در تقویم کشور شدند اما در حوزه موسیقی در کنار مسائل دیگر، اختلاف نظرهای موجود بر سر اختصاص یک مناسبت به نام روز ملی موسیقی، این اتفاق را به تاخیر انداخته است.

به گزارش ایسنا، خانه موسیقی به تازگی با انتشار گزارشی از عملکرد خود برای نام گذاری روزی به نام موسیقی، اعلام کرد که در ابتدای مهر ماه با ارسال نامه ای به وزیر ارشاد، درخواست کرده بود که یکم مهر ماه که مصادف است با زادروز تولد محمدرضا شجریان، به عنوان روز ملی موسیقی ثبت شود.

البته این درخواست پیشترها درباره سالروز تولد فارابی هم از سوی این نهاد صنفی مطرح شده بود که در آن زمان به دلیل آنچه از سوی خانه موسیقی کم لطفی مسئولان دولتی وقت عنوان شد، در نهایت مورد تصویب قرار نگرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

شجریان یا فارابی؛ مساله این است؟

شجریان یا فارابی؛ مساله این است؟