مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 آذر 1399 ساعت 14:152020-11-26بين الملل

وزیر دفاع ترکیه: فرانسه بخشی از مشکل قره باغ است نه راه حل آن


وزیر دفاع ترکیه در واکنش به تصویب قطعنامه ای برای جمهوری خواندن قره باغ در سنای فرانسه گفت، پاریس بخشی از مشکل قره باغ است و نه راه حل آن.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، حلوصی آکار وزیر دفاع ترکیه روز پنجشنبه، تصویب قطعنامه ای درخصوص جمهوری خواندن قره باغ در سنای فرانسه را محکوم کرد.

آکار در مصاحبه با خبرگزاری ).

این در حالی است که هیچ کشوری منطقه قره باغ کوهستانی را که از چند دهه قبل میان جمهوری های آذربایجان و ارمنستان مورد مناقشه بوده به عنوان جمهوری مستقل به رسمیت نشناخته است.

حلوصی آکار درخصوص توافقی برای واگذاری امنیت فرودگاهی در افغانستان به شرکتی اماراتی گفت: به تصمیم افغانستان به عنوان کشوری مستقل احترام می گذاریم اما این توافق باید از لحاظ حقوقی و عملیاتی مورد بازبینی قرار گیرد .

وزیر دفاع ترکیه درخصوص بازرسی یکی از کشتی های این کشور در دریای مدیترانه از سوی نیروی دریایی آلمان گفت: بازرسی کشتی های ترکیه از سوی کشورهای غربی کاری غیرقانونی است و به همین خاطر آن ها تلاش می کنند دیگران را سرزنش کنند .

به دنبال تقابل کشتی جنگی آلمان با یک کشتی باری ترکیه مشکوک به حمل سلاح به مقصد لیبی، ترکیه روز دوشنبه اعلام کرد که مانع تفحص کامل از سوی نیروهای آلمانی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

وزیر دفاع ترکیه: فرانسه بخشی از مشکل قره باغ است نه راه حل آن

وزیر دفاع ترکیه: فرانسه بخشی از مشکل قره باغ است نه راه حل آن