مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 آذر 1399 ساعت 15:452020-11-24حوادث

بازدید پلیس اماکن از 14 هزار واحد صنفی


با تلاش مأموران نظارت بر اماکن پلیس امنیت عمومی از 14 هزار و 38 واحد صنفی در نقاط مختلف شهر تهران بازدید و 11 واحد صنفی متخلف با دستور قضایی، پلمب شد.

- به گزارش و با توجه به محدودیت های شدید در سطح شهر تهران از واحدهای صنفی نقاط مختلف پایتخت بازدید کردند.

در این طرح مأموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی از 14 هزار و 38 واحد صنفی بازدید و به 69 متصدی متخلف واحدهای صنفی اخطار کتبی و 41 واحد صنفی نیز به دلیل عدم رعایت کامل پروتکل های بهداشتی جریمه 300 هزار تومانی دریافت کردند.

بنا بر این گزارش، با هماهنگی های قضایی 11 واحد صنفی که هیچ توجهی به پروتکل های بهداشتی نداشته و سلامت جامعه را به خطر انداخته بودند، پلمب شدند.

در پایان این گزارش آمده است، به 7 هزار و 124 مراجعه کننده به واحدهای صنفی که بدون ماسک در این واحدها حضور داشتند، تذکر لسانی استفاده از ماسک داده شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بازدید پلیس اماکن از 14 هزار واحد صنفی

بازدید پلیس اماکن از 14 هزار واحد صنفی