مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 3 آذر 1399 ساعت 06:352020-11-23سياسي

رزمنده ای که پس از شهادت زنده شد!/ برای کار باید رشوه و زیر میزی می دادم!


صورتم کاملا متلاشی شده و چشمانم بیرون افتاده بود و وقتی دستم را به طرف صورتم می بردم دستم پر از گوشت و پوست آویزان می شد و داد می زدم که این چیست، - به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، هاشم علی بختیاری از رزمندگان پای کار زنجانی در هشت سال دفاع مقدس است، برای مصاحبه تماس می گیرم، راضی نیست ولی پس از چند بار تماس و اصرار راضی می شود و مصاحبه ما شکل می گیرد.

16 سالم بوده که با دستکاری شناسنامه به جبهه اعزام شدم، گردان ما خط شکن بود و اکثرا در مناطق غرب و جنوب بودیم و در حال آموش برای انجام عملیات ها بعضی مواقع عملیات لو می رفت و ما دوباره آموزش های دیگر می دیدیم.

هاشم علی بختیاری 36 ماه در منطقه بوده و در عملیات های کربلای 4 و 5 و عاشورای 2 و تعدادی از عملیات های مختلف حضور داشته است، در گردان امام سجاد لشکر 8 نجف اشرف به عنوان خط شکن، معاون دسته و .

خدمت کرده است و در کربلای 4 و کربلای 5 مجروح شده و هم اکنون با 70 درصد جانبازی به زندگی روز مره خود ادامه می دهد.

  فارس: کی به جبهه اعزام شدید و قبل از آن چه می کردید؟ بختیاری: قبل از اعزام به جبهه من در دوره راهنمایی درس می خواندم سال 60 بود که حین درس خواندن در خیاطی هم کار می کردم و به اصطلاح شاگرد خیاط بودم، وقتی دیدم همه جوانان و مردم با شور و شوق برای حضور در جبهه ها داوطلب می شوند من هم علاقه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رزمنده ای که پس از شهادت زنده شد!/ برای کار باید رشوه و زیر میزی می دادم!

رزمنده ای که پس از شهادت زنده شد!/ برای کار باید رشوه و زیر میزی می دادم!