مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 آذر 1399 ساعت 07:452020-11-21اقتصادي

فقط 30 درصد اصناف تهران اجازه فعالیت دارند / پایان فعالیت گروه یک؛ ساعت 20


به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اتاق اصناف تهران قاسم نوده فراهانی با اشاره به آغاز محدودیت های جدید مقابله به کرونا از امروز گفت: - فقط 30 درصد اصناف تهران اجازه فعالیت دارند / پایان فعالیت گروه یک؛ ساعت 20 رییس اتاق اصناف تهران گفت: با توجه به اعمال محدودیت های جدید مقابله با کرونا از اول آذرماه، تنها 30 درصد از اصناف اجازه فعالیت و 70 درصد آن ها تا دو هفته تعطیل هستند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از اتاق اصناف تهران قاسم نوده فراهانی با اشاره به آغاز محدودیت های جدید مقابله به کرونا از امروز گفت: محدودیت ها شامل گروه شغلی یک نظیر نانوایی ها، سوپرمارکتها، خواربارفروشی ها، تعمیرگاه ها و لوازم یدکی فروش ها (خانگی و خودرو)، فروشگاه های زنجیره ای، مراکز بهداشتی و درمانی، داروخانه ها وچاپخانه ها نمی شود.

وی افزود: فعالیت گروه شغلی یک نباید هیچ تداخلی با گروه های دو، سه و چهارداشته باشد یعنی هر واحد صنفی مطابق با رسته شغلی در پروانه کسب باید کالا عرضه کند و فروشگاه های زنجیره ای هم نمی توانند پوشاک یا ظروف به متقاضیان عرضه کند.

نوده فراهانی تصریح کرد: تمام واحد های صنفی گروه یک نیز باید راس ساعت 20 تعطیل شود چراکه محدودیت رفت و آمددر خیابان از ساعت 21 به بعد ممنوع است و اصناف شامل این ممنوعیت می گرد


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

فقط 30 درصد اصناف تهران اجازه فعالیت دارند / پایان فعالیت گروه یک؛ ساعت 20

فقط 30 درصد اصناف تهران اجازه فعالیت دارند / پایان فعالیت گروه یک؛ ساعت 20