مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 29 آبان 1399 ساعت 09:052020-11-19سياسي

تغییر عادات کتاب خوانی در سایه کرونا


در بسیاری از مناطق جهان روزی به عنوان روز جهانی و یا روز ملی کتاب ثبت شده است و نام گذاری این روز به این دلیل است که افراد توجه بیشتری به کتاب خوانی داشته باشند و تجربه های خود را از طریق کتاب با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

- ایسنا/خراسان رضوی در بسیاری از مناطق جهان روزی به عنوان روز جهانی و یا روز ملی کتاب ثبت شده است و نام گذاری این روز به این دلیل است که افراد توجه بیشتری به کتاب خوانی داشته باشند و تجربه های خود را از طریق کتاب با یکدیگر به اشتراک بگذارند.

روز کتاب، روز کسب دانش در مورد موضوعاتی است که افراد را قادر می سازد تا برای هدف خود برنامه ریزی داشته باشند.

در ایران نیز 24 آبان ماه از سال 1372 روز ملی کتاب و کتاب خوانی و سرآغاز هفته کتاب خوانی نام گرفته است؛ روز ملی کتاب به منظور کمک به مردم برای کسب دانش بیشتر به نفع آنان و همچنین توسعه و رفاه است.

به همین منظور کتابخانه ها مکانی برای دسترسی راحت به کتاب برای افرادی است که ازلحاظ مالی توان خرید کتاب ندارند و از این طریق می توانند با استفاده از کتاب های موجود در کتابخانه بر دانش خود بیفزایند.

تاثیر بحران کرونا بر کتاب و کتاب خوانی در زمان بحران، مردم با تغییر سبک زندگی روبرو می شوند و یکی از اولین و قابل توجه ترین تغییراتی که در حین اجرای قرنطینه مشاهده شد، نحوه تغییر در


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تغییر عادات کتاب خوانی در سایه کرونا

تغییر عادات کتاب خوانی در سایه کرونا