مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 28 آبان 1399 ساعت 04:502020-11-18اقتصادي

محدودیت های سخت کرونایی در فارس/تعطیلی دو هفته ای در مناطق قرمز


جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: همزمان با سراسر کشور طرح جامع اعمال محدودیت های کرونایی از روز شنبه اول اذرماه در سراسر استان فارس به مدت دو هفته اجرا می شود.

- عبدالرضا قاسمپور در گفت و گو با هستند خودروهای بومی حق خروج از شهرستان را ندارند و خودروهایی که با پلاک غیر بومی شهرستان های دیگر حق ورود به این شهرستان ها را ندارند و در صورت تخلف 500 هزار و یک میلیون تومان جریمه خواهند شد.

او ادامه داد: در شهرهایی که وضعیت قرمز و نارنجی شیوع کرونا دارند نیز از ساعت 21 شب لغایت 4 بامداد تردد خودروها در شهر ممنوع است.

قاسم پور در خصوص وضعیت آموزش نیز بیان کرد: با توجه به وضعیت موجود در جامعه تمامی کلاس ها و دوره های آموزش محور به صورت غیر حضوری برگزار خواهند شد و از ظرفیت موجود در فضای مجازی در راستای آموزش بهره برداری خواهد شد البته در کنار تعطیلی آموزش حضوری، مراسم های فرهنگی و مذهبی نیز به مدت دو هفته دارای محدودیت خواهند بود.

گفتنی است گروه یک مشاغل شامل سوپر مارکت ها، بیمارستان ها، مطب ها، داروخانه ها و مراکز خدمات دهی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

محدودیت های سخت کرونایی در فارس/تعطیلی دو هفته ای در مناطق قرمز

محدودیت های سخت کرونایی در فارس/تعطیلی دو هفته ای در مناطق قرمز