مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1399 ساعت 06:402020-11-11سياسي

کمک 17 میلیارد تومانی خراسان شمالی به «ایران همدل»

کمک 17 میلیارد تومانی خراسان شمالی به «ایران همدل»

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی از کمک حدود 17 میلیارد تومانی مردم و خیران این استان به کمیته امداد در رزمایش ایران همدل خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بجنورد به نقل از روابط عمومی کمیته امداد، مجید الهی راد با اشاره به سخنان ارزشمند رهبر معظم انقلاب و دعوت از همگان به منظور ایجاد رزمایش همدلی، مواسات و کمک مؤمنانه اظهار کرد: مردم با لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی موجی از همدلی با محرومان را به راه انداختند که بی سابقه بود.

وی افزود: امسال به دلیل محدودیت های اجرای پروتکل های بهداشتی مقابله با کرونا ، طرح اطعام مهدوی باهدف توزیع غذای گرم میان نیازمندان اجرا شد و طی این طرح 230 هزار پرس غذای گرم به ارزش 276 میلیون تومان بین نیازمندان توزیع شد.

مدیرکل کمیته امداد خراسان شمالی اضافه کرد: علاوه بر این 32 هزار بسته غذایی به ارزش شش میلیارد و 400 میلیون تومان نیز بین نیازمندان توزیع شد.

وی خاطرنشان کرد: مردم در مرحله دوم رزمایش مواسات نیز حدود 8 میلیارد تومان در قالب بسته های حمایتی و اطعام حسینی کمک کردند، به طوری که با این رقم 26 هزار بسته غذایی و 547 هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان توزیع شد.

الهی راد همچنین تصریح کرد: درمجموع 13 هزار بسته لوازم التحریر به ارزش دو میلیارد و 314 میلیون تومان در مرحله سوم رزمایش مواسات، همدلی و


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمک 17 میلیارد تومانی خراسان شمالی به «ایران همدل»

کمک 17 میلیارد تومانی خراسان شمالی به «ایران همدل»