مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 21 آبان 1399 ساعت 06:252020-11-11اقتصادي

ساخت دیگ های بخار و مبدل ها با رویکرد کاهش مصرف انرژی در کشور


گروهی از محققان یکی از شرکت های دانش بنیان با تولید بویلرها و مبدل ها موفق به طراحی، تولید و ثبت محصولات دانش بنیان جدید با رویکرد کاهش مصرف انرژی شدند.

- گروهی از محققان یکی از شرکت های دانش بنیان با تولید بویلرها و مبدل ها موفق به طراحی، تولید و ثبت محصولات دانش بنیان جدید با رویکرد کاهش مصرف انرژی شدند.

به گزارش ایسنا، علی اصغر رحمانی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با بیان اینکه این شرکت فعالیت خود را در صنعت تاسیسات و انرژی با هدف طراحی، ساخت و تولید انواع سیستم های گرمایشی از سال 73 آغاز کرد، گفت: از جمله تولیدات این مجموعه می توان به انواع دیگ های مورد استفاده در صنایع مختلف (بخار، آب داغ، آب گرم و روغن داغ)، مبدل های حرارتی، انواع فیلتر مایعات، دی اریتور، مخازن تحت فشار، انواع سیستم های کاهنده مصرف انرژی، پکیج های چند منظوره موتورخانه ای، هواسازهای گرمایشی (هیتر) و مشعل های صنعتی اشاره کرد.

وی مبدل های حرارتی را تجهیزاتی دانست که برای انتقال حرارت بین دو سیال (مایع یا گاز) مورد استفاده قرار می گیرند و ادامه داد: این تجهیزات در صنایع مختلف همچون نفت و گاز، تهویه مطبوع، خودرو و بسیاری دیگر از صنایع مورد استفاده قرار می گیرند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ساخت دیگ های بخار و مبدل ها با رویکرد کاهش مصرف انرژی در کشور

ساخت دیگ های بخار و مبدل ها با رویکرد کاهش مصرف انرژی در کشور