مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 18 آبان 1399 ساعت 09:252020-11-08اقتصادي

پیش بینی برداشت 35 هزار تن چغندرقند در استان مرکزی


رییس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی از پیش بینی برداشت 35 هزار تن چغندرقند در سال جاری در سطح اراضی استان خبر داد.

- مجید آنجفی در گفت وگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به آغاز برداشت چغندرقند از مزارع استان اظهار کرد: در حال حاضر 650 هکتار از اراضی استان به کشت چغندر قند اختصاص دارد که پیش بینی می شود 35 هزار تن محصول از این اراضی برداشت شود.

وی تصریح کرد: چغندرقند برداشت شده به استان هایی چون شهرکرد، اصفهان و همدان ارسال می شود.

رییس سازمان جهادکشاورزی استان مرکزی متوسط برداشت چغندر قند در استان را حدود 50 تن در هکتار اعلام کرد و افزود:  تلاش داریم از طریق کشت نشایی، کشت متراکم، آبیاری میکرو و استفاده از تغذیه مناسب  متوسط عملکرد چغندر قند را افزایش دهیم.

آنجفی قیمت تضمینی این محصول در سال جاری به ازای هر کیلوگرم 6024ریال تعیین شده که مشکلی در پرداخت به چغندرقندکاران نیست.

وی بیان داشت: در استان همچنین 196 هزار هکتار از اراضی کشاورزی به کشت محصول گندم دیم و 46 هزار هکتار به کشت گندم آبی اختصاص یافته است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: میزان جو آبی نیز 45 هزار هکتار و جو دیم پنج هزار هکتار است.

به گفته وی استان مرکزی جز 10 استان نخست کشور در بخش کشاورزی است که دارای 670 هزار هکتار اراضی باغی و کشاورزی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش بینی برداشت 35 هزار تن چغندرقند در استان مرکزی

پیش بینی برداشت 35 هزار تن چغندرقند در استان مرکزی