مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 15 آبان 1399 ساعت 09:252020-11-05سياسي

استان قزوین را دو هفته قرنطینه کنید/ اگر کشور قرنطینه می شد کنترل اوضاع آسان تر بود


نمایندهٔ مردم عزیز قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی گفت: از استاندار قزوین می خواهم 2 هفته استان را قرنطینه کنند و حتی فراتر از آن، از آقای رییس جمهور درخواست می کنم که کشور را 2 هفته قرنطینه کنند، - به گزارش خبرگزاری فارس از قزوین، دکتر فاطمه محمدبیگی، نمایندهٔ مردم عزیز قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در جلسهٔ ستاد کشته دادیم، این یک واقعیت تلخ است و باید به خود بیاییم.

این مسؤول تصریح کرد: یکی از اقدامات خوب این روزها این است که هلال احمر اعلام کرده با طرح آمران به معروف با عنوان آمران سلامت به میدان آمده است، انتظار داریم در روزهای آتی حضور مجدد بسیج مردمی با محوریت سپاه و نیز حضور مؤسسات مردمی و سمن ها را شاهد باشیم و میادینی که نیاز به حضور نیروهای مردمی و جهادی دارد در اختیارشان قرار بگیرد، امروز بحث حضور و محوریت گروه های مردمی به طور جدی مطرح است و البته انسجامی هم که در سطح مسؤولین باید دیده شود، در استان قزوین خوب و مناسب است.

نمایندهٔ مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی در ادامه عنوان کرد: از همهٔ کسانی که چه در بیمارستان ها، چه در دستگاه های امدادی مانند آتش نشانی و چه در دستگاه های دیگر به هر نحوی از سلامت مردم دفاع می کنند تشکر می کنیم.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استان قزوین را دو هفته قرنطینه کنید/ اگر کشور قرنطینه می شد کنترل اوضاع آسان تر بود

استان قزوین را دو هفته قرنطینه کنید/ اگر کشور قرنطینه می شد کنترل اوضاع آسان تر بود