مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 14 آبان 1399 ساعت 08:402020-11-04فرهنگي

چگونه از هالووین برای احیای آیین های ایرانی استفاده کنیم؟

چگونه از هالووین برای احیای آیین های ایرانی استفاده کنیم؟

شهلا انتظاریان که معتقد است ژانر وحشت خیلی همه گیر و فراگیر شده است از این که نویسندگان ایرانی می توانند از چگونگی معرفی هالووین توسط نویسندگان غربی برای معرفی و احیای آیین های ایرانی که در حال فراموشی هستند استفاده کنند می گوید.

- جی پلاس، این مترجم و نویسنده ادبیات کودک و نوجوان درباره کتاب های ژانر وحشت و ترجمه آثار ادبی با محوریت یا شرح رویداد هالووین برای کودکان و نوجوانان و تبعات فرهنگی آن اظهار کرد: ادبیات سلیقه ای است و از آن جا که سلیقه ها متفاوت است، باید آثاری که به جامعه ارائه می شود همه طیف ها را در نظر بگیرد.

ولی مسلما پرداختن به یک موضوع و ژانر خاص برای هیچ جامعه ای مفید نیست.

اما متاسفانه حالا می بینیم که ژانر وحشت - با سلیقه من زیاد جور نیست - خیلی همه گیر و فراگیر شده؛ نه فقط در ایران بلکه در جهان هم همین است.

ایسنا نوشت؛ او به این که کتاب ها، فیلم ها، انیمیشن ها و بازی ها همگی وارد ژانر وحشت شده اند اشاره و بیان کرد: مسلما وقتی یک چیز خصوصا بین کودکان و نوجوانان که درباره خوانده های شان یا فیلم هایی که می بینند با بچه های دیگر تبادل نظر می کنند و بقیه هم مدام تشویق می شوند که آن ها را ببینند یا بخوانند اپیدمی می شود، این پروسه مدام تکرار و فراگیرتر می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چگونه از هالووین برای احیای آیین های ایرانی استفاده کنیم؟

چگونه از هالووین برای احیای آیین های ایرانی استفاده کنیم؟