مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1399 ساعت 15:452020-10-27بين الملل

الحشد الشعبی: یک سرکرده مهم داعش در شرق عراق به هلاکت رسید


سخنگوی الحشد الشعبی در استان دیالی عراق اعلام کرد که با اشراف اطلاعاتی نیروهای مشترک عراقی، یک سرکرده مهم داعش که مغر متفکر بسیاری از حملات تروریستی بود، - به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سخنگوی الحشد الشعبی در محور استان دیالی عراق روز سه شنبه از هلاکت یک سرکرده مهم داعش طی عملیات کمین در شرق این استان خبر داد.

صادق الحسینی در گفت وگو با پایگاه خبری بغداد الیوم گفت: یکی از سرکرده های داعش معروف به ابوالحسن الکردی، امروز طی یک عملیات کمین نیروهای اطلاعات الحشد الشعبی در منطقه الحامد در شهر مندلی در 90 کیلومتری شرق بعقوبه کشته شد.

به گفته الحسینی، این تروریست از سه ماه پیش در فهرست عناصر تحت تعقیب سرویس اطلاعات بود  و سومین سرکرده مهم داعش در استان دیالی به شمار می رفت که پست های متعددی را در این گروهک تروریستی داشته و آخرین آن مسئول امنیتی بخش های استان دیالی بوده است.

الحسینی گفت: الکردی قبل از انتقال به حمرین، در چهار استان مشغول فعالیت تروریستی بوده و کشته شدن او قوی ترین ضربه به داعش ظرف سال جاری بوده است، زیرا از سرکرده های مهم داعش و عقل متفکر بسیاری از حملات اخیر تروریستی به خصوص در حمرین دیالی بوده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

الحشد الشعبی: یک سرکرده مهم داعش در شرق عراق به هلاکت رسید

الحشد الشعبی: یک سرکرده مهم داعش در شرق عراق به هلاکت رسید