مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 6 آبان 1399 ساعت 06:352020-10-27اجتماعي

راه حل آموزش و پرورش برای حل مشکل چاقی


چاقی محصول سبک زندگی در تغذیه و پویایی است و کرونا هم از تحرک کاسته است و به شیوع پدیده چاقی کمک کرده است.

- به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه افتتاح طرح کنترل وزن و چاقی دانش آموزان(کوچ) که به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: در .

هزینه درمان خانواده هایی که با افراد چاق روبرو هستند بیش از خانواده هایی است که افراد چاق ندارند.

وی با اشاره به پدیده چاقی گفت: برای این پدیده باید برای آن تدبیر کرد و در کنار آن موظف هستیم که به دانش آموزان دانش بیاموزیم.

حاجی میرزایی افزود: چرا این مشکل ایجاد شده و چطور می شود بااین مشکل مقابله کرد.

این مشکل محصول سبک زندگی در تغذیه و پویایی است که به این پدیده در جهان امروز دامن زده است و کرونا هم از تحرک کاسته است و به شیوع پدیده چاقی کمک کرده است.

وی با اشاره به طرح کوچ ، ادامه داد: آمارها حکایت از اقبال خوب است و تحت غربالگری قرارمی گیرند و میزان توده بدنی روشن می شود و هدفگذاری لازم برای دستیابی به این کار انجام می شود.

ما یک دایره ای داریم که دایره نیازهاست و چیزهایی که برای سلامت جسمی و روحی و رشد و تعالی خودمان نیاز داریم و در برابر آن تقاضا و خواسته هایی داریم؛ وضعیت مطلوب، وضعیتی است که دایره خواسته ها بر نیازها منطبق شود


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

راه حل آموزش و پرورش برای حل مشکل چاقی

راه حل آموزش و پرورش برای حل مشکل چاقی