مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 5 آبان 1399 ساعت 07:352020-10-26بين الملل

مخالفت مسیحیان عرب با اهانت به پیامبر اسلام (ص)


مسیحیان عرب در شبکه های اجتماعی به مخالفان اهانت های صورت گرفته در فرانسه به پیامبر اکرم (ص) پیوستند.

- مسیحیان عرب در شبکه های اجتماعی به مخالفان اهانت های صورت گرفته در فرانسه به پیامبر اکرم (ص) پیوستند.

به گزارش ایسنا، جلال شهدا، مجری لبنانی شبکه الجزیره قطر در توییتی نوشت: من جلال شهدا، یک فرد عرب مسیحی هستم که به شدت با اهانت به پیامبر اسلام حضرت محمد (ص) مخالف بوده و این اقدام را محکوم می کنم.

وی تصویری از نام پیامبر اکرم را ضمیمه این توییت خود کرد.

همکاران مسلمان وی نیز این اقدام او را ستودند.

او توییت غاده عویس، همکار مسیحی خود در شبکه الجزیره را بازنشر کرد که در آن گفته بود: من به شدت مخالف جریحه دار کردن احساسات مسلمانان یا عمومیت دادن تروریسم به آنها و مرتبط ساختن آن با اسلام هستم.

در صفحه ایمن دبابنه در توییتر نیز نوشته شد: کسی که توهین می کند و به برادران مسلمان من احترام نمی گذارد، به من نیز به عنوان یک مسیحی اردنی احترام نگذاشته است.

وی تصویری را ضمیمه کرد که بر روی آن عبارت من مسیحی هستم و اهانت به دین اسلام را نمی پذیرم نوشته شده بود.

در صفحه اندرو مدحت با هشتگ علیه اهانت به پیامبر (ص) نوشته شد: من یک مسیحی مصری هستم و اعلام می کنم کسی که به برادران مسلمان ما اهانت کند، به ما نیز اهانت کرده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مخالفت مسیحیان عرب با اهانت به پیامبر اسلام (ص)

مخالفت مسیحیان عرب با اهانت به پیامبر اسلام (ص)