مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1399 ساعت 09:152020-10-11سياسي

«ساترا» به آموزش کنکوری سخیف در یک سامانه اینترنتی واکنش نشان داد


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در پی انتشار برنامه ای با محتوای آموزشی درس دین و زندگی کنکور به علت استفاده از ادبیات موهن در یکی از رسانه های صوت و تصویر بدون مجوز، - ، در پی انتشار برنامه ای با محتوای آموزشی درس دین و زندگی کنکور به علت استفاده از ادبیات موهن در یکی از رسانه های صوت و تصویر بدون مجوز، سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر با تذکر فوری به رسانه متخلف، منجر به حذف سریع محتوا از این رسانه شد.

رسانه منتشرکننده در پاسخ به تذکر شدید ساترا، ضمن اعلام پذیرش تخلف و تعهد به انتشار بیانیه عذرخواهی از عموم مردم، اهالی فرهنگ و جامعه آموزشی کشور، اعلام کرد این مطلب به دلیل سهو ممیزی بوده که به دلیل این سهل انگاری، همکاری ممیز مذکور نیز تعلیق شد.

این رسانه همچنین تعهد داد تمام محتوای موجود در سایت را مجدد مورد بازبینی و بررسی قرار دهد و اقدام به حذف موارد متخلفانه احتمالی کند.

با توجه به درخواست مجوز از سوی رسانه متخلف، طبق اعلام ساترا تا اتمام بررسی های دقیق و اطمینان از توسعه و تکمیل فرآیند های نظارتی در این رسانه، صدور مجوز به تعویق خواهد افتاد.

همچنین در روز سه شنبه هفته جاری با تشکیل کمیته رسیدگی به تخلفات ساترا، در خصوص اعطای مجوز به این رسانه تصمیم گیری می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

«ساترا» به آموزش کنکوری سخیف در یک سامانه اینترنتی واکنش نشان داد

«ساترا» به آموزش کنکوری سخیف در یک سامانه اینترنتی واکنش نشان داد