مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 20 مهر 1399 ساعت 08:102020-10-11دانش

نوورود ها در برخی استان ها، دانشگاه را در نیمسال اول تحصیلی تجربه خواهند کرد


به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آهنچیان مدیرکل برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم در آستانه ورود دانشجویان جدیدالورود به دانشگاه ها گفت: - مدیرکل برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم گفت: اگر شرایط کرونایی بحرانی نشود در برخی استان ها، حتما نو ورودها، دانشگاه را در نیمسال اول سال تحصیلی تجربه خواهند کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا آهنچیان مدیرکل برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم در آستانه ورود دانشجویان جدیدالورود به دانشگاه ها گفت: امسال کرونا آموزش عالی در جهان و ایران را تحت شعاع خود قرار داد با حفظ یک قاعده جدی و اینکه سلامتی دانشجویان و جامعه دانشگاهی حفظ شود، وزارت علوم تصمیمات خود در این حوزه را چنیدن بار مرور کرد.

وی ادامه داد: یک ویژگی که کرونا برای آموزش عالی ایجاد کرد، هدایت بیشتر وزارت علوم به سمت عدم تمرکز بود، دلیل آن نیز این است که استان های کشور وضعیت یکسانی در ارتباط با کرونا ندارند، حتی وزارت علوم اگر می خواست نیز نمی توانست یک تصمیم واحد برای تمام دانشگاه ها بگیرد.

مدیر کل برنامه ریزی آموزش عالی وزارت علوم ادامه داد: چون برخی استان ها وضعیت سفید داشته و برخی دیگر وضعیتی جز آن داشتند، برای همین وزارت علوم از روسای دانشگاه ها خواست براساس اقتضائات استانی، شرایط شهر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نوورود ها در برخی استان ها، دانشگاه را در نیمسال اول تحصیلی تجربه خواهند کرد

نوورود ها در برخی استان ها، دانشگاه را در نیمسال اول تحصیلی تجربه خواهند کرد