مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 19 مهر 1399 ساعت 08:202020-10-10اقتصادي

حواشی عرضه خودرو در بورس


عضو کمیسیون صنایع مجلس می گوید که در طرح عرضه خودرو در بورس، قرار نیست شورای رقابت از چرخه قیمت گذاری خودرو حذف شود بلکه فرمول قیمت گذاری شورای رقابت تغییر خواهد کرد.

- ، حسب اطلاع، مقرر شده فرمول تعیین قیمت خودرو در شورای رقابت مطابق با آیین‌نامه هیأت تعیین قیمت‌ها تغییر کند و تمامی محصولات نیز در بورس عرضه شود.

بازار خودرو چند وقتی است که دچار آشفتگی شده است؛ خودروهایی که روزی کمتر از 80 میلیون تومان قیمت داشتند، حال با قیمت‌های سرسام آوری در بازار عرضه می‌شوند و نکته جالب اینکه خریدار هم دارند.

این روزها فشار بر خودروسازان بدلیل افزایش نرخ ارز، تورم، تحریم، گرانی مواد اولیه و … افزایش یافته و هیچ کس مخالف بازنگری در قیمت خودرو متناسب با این مؤلفه‌ها نیست، و اختلاف فاحش قیمت کارخانه با بازار آزاد موجب پرپول شدن جیب دلال به جای تولیدکنندگان شده است و در بازار خودرو حرف اول را دلالان و سوداگران می‌زنند.

عرضه خودرو در بورس راه کوتاه کردن دست دلالان مدتی قبل نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای ساماندهی بازار، طرحی را تحت عنوان «تحول صنعت و بازار خودروی کشور» به جریان بیندازند؛ یکی از مهم‌ترین بندهای این طرح «تغییر روش قیمت گذاری و عرضه خودرو در بورس» است که طبق پیش بینی مجلسی‌ها می‌توا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حواشی عرضه خودرو در بورس

حواشی عرضه خودرو در بورس