مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 18 مهر 1399 ساعت 00:002020-10-08اقتصادي

از تولید آنتی ژن های کرونا تا اتخاذ تمهیداتی برای مقابله با موج چهارم شیوع کرونا


رییس پژوهشگاه ابن سینا با بیان این که آنتی ژن های کرونا برای ساخت کیت های سرولوژی در این پژوهشگاه تولید می شود درباره اقداماتی برای مقابله با موج چهارم شیوع کرونا گفت: - از تولید "آنتی ژن های کرونا" تا "اتخاذ تمهیداتی برای مقابله با موج چهارم شیوع کرونا" رییس پژوهشگاه ابن سینا با بیان این که آنتی ژن های کرونا برای ساخت کیت های سرولوژی در این پژوهشگاه تولید می شود درباره اقداماتی برای مقابله با موج چهارم شیوع کرونا گفت: آزمایشگاه تشخیص کرونای پژوهشگاه ابن سینا برای فصل پاییز و زمستان ظرفیت خود را افزایش داده تا در صورت مواجهه با موج چهارم شیوع کرونا امکان پاسخگویی به نیاز تشخیصی بیمارستان ها و مراکز درمانی در شهر تهران فراهم باشد.

دکتر محمدرضا صادقی در گفت وگو با ایسنا، در توضیح مفهوم آنتی ژن های ویروس گفت: اگر ویروس را به نوعی یک میکروارگانیسم زنده در نظر بگیریم، ویروس کرونا نیز مانند دیگر ویروس ها یک سری پروتیین و اسیدهای نوکلییک دارند.

این پروتیین ها، کمک می کنند ویروس وارد سلول های میزبان شود.

وی افزود: ویروس ها وقتی وارد سلول می شوند در نهایت از سلول میزبان استفاده و خود را تکثیر می کنند.

فرق باکتری با ویروس این است که ویروس یک اسید نوکلییک یا دی ان ای و آران ای دارد که یک سری پروتیین از این دی ان ای و آران ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

از تولید آنتی ژن های کرونا تا اتخاذ تمهیداتی برای مقابله با موج چهارم شیوع کرونا

از تولید آنتی ژن های کرونا تا اتخاذ تمهیداتی برای مقابله با موج چهارم شیوع کرونا