مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 16 مهر 1399 ساعت 23:402020-10-07فناوري

چندین برابرشدن بینندگان تلویزیون در چند ماه اخیر/ تعداد کاربران فضای مجازی در کشور 40میلیون نفر است


رییس سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر، آمار مصرف فضای مجازی در کشورمان را 40 میلیون نفر اعلام کرد و گفت: بینندگان تلویزیون در کشورمان در ماه های اخیر چندین برابر شده است.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، صادق امامیان در برنامه گفتگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما افزود: یکی از استفاده های مهم فضای مجازی، عملکرد شبه رسانه ای آن است، زیرا از محصولاتی، چون صوت و تصویر استفاده می کند.

او ادامه داد: پیام رسان ها جزو رسانه های فضای مجازی محسوب نمی شوند، زیرا پیام رسان ها مبتنی بر متن و نوشتار هستند و از صوت و تصویر بهره ای نمی برند.

امامیان تصریح کرد: حجم وسیعی از اینترنت مصرفی جهان به تماشا یا دانلود ویدئو مربوط می شود، از این رو طبق آمارهای جهانی، تا سال 2021 بیش از 80 درصد ترافیک اینترنت دنیا به ویدئو اختصاص خواهد یافت.

او افزود: بر اساس آمارهای گوناگون، مصرف مردم جهان از رسانه های مجازی در هفت ماه اخیر به دو برابر افزایش یافته که البته علت اصلی آن را می توان افزایش اوقات فراغت و در خانه ماندن اجتماعی عنوان کرد.

رییس سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر، آمار مصرف فضای مجازی و رسانه های کاربرمحور در کشورمان را 40 میلیون نفر اعلام کرد و ادامه داد: بر اساس نظرسنجی های صدا و سیما، بینندگان تلویزیون در کشورمان هم در ماه


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چندین برابرشدن بینندگان تلویزیون در چند ماه اخیر/ تعداد کاربران فضای مجازی در کشور 40میلیون نفر است

چندین برابرشدن بینندگان تلویزیون در چند ماه اخیر/ تعداد کاربران فضای مجازی در کشور 40میلیون نفر است