مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 12 مهر 1399 ساعت 11:552020-10-03بين الملل

دیدار «رحمان» و « خلیل زاد»؛ صلح افغانستان محور رایزنی


نماینده ویژه ایالات متحده آمریکا در امور صلح افغانستان در سفری کاری وارد تاجیکستان شد و با رییس جمهور این کشور ملاقات کرد.

- به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، زلمی خلیل زاد نماینده ویژه آمریکا در امور صلح افغانستان طی سفری کاری وارد دوشنبه شد و با امامعلی رحمان رییس جمهور تاجیکستان دیدار و گفت وگو کرد.

طرفین طی این ملاقات در مورد ابعاد مختلف وضعیت کنونی در افغانستان، به ویژه روند مذاکرات صلح بین الافغانی، همچنین مسائل مهم منطقه ای و جهانی بحث و گفت وگو کردند.

در این راستا، رییس جمهور تاجیکستان تاکید کرد که روند توسعه افغانستان و پیشبرد روابط چند وجهی با این کشور دائما در مرکز توجه دوشنبه قرار دارد.

رحمان با بیان این که تاجیکستان از موضع دولت افغانستان در زمینه تامین امنیت و صلح و ثبات پشتیبانی می کند، تاکید کرد که از مذاکرات بین الافغانی که به این منظور صورت می گیرند، استقبال می کند.

طی این دیدار همچنین در مورد اهمیت و پیگیری آینده رشد و توسعه همکاری بین تاجیکستان و آمریکا بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در مورد وضعیت کنونی افغانستان و منطقه، طرفین بر ضرورت تحکیم و تقویت همکاری در زمینه مبارزه مشترک علیه خطر و تهدیدهای معاصر مانند تروریسم، افراطگرایی، قاچاق مواد مخدر و سایر جرایم سازمان یافته فراملی تاکید کردند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دیدار «رحمان» و « خلیل زاد»؛ صلح افغانستان محور رایزنی

دیدار «رحمان» و « خلیل زاد»؛ صلح افغانستان محور رایزنی