موضوعات داغ: - عيسي آل كثير - وزارت امور خارجه - رييس جمهوري - مديران استقلال - ماليات بر ارزش افزوده - رييس جمهوري تونس - ريكاردو ساپينتو - كاپيتان استقلال - هوافضاي سپاه - آزمون كارشناسي ارشد - مصرف مشروب الكلي دست ساز - روح الله عباسپور - عضو كميسيون كشاورزي مولس - تيم هاي منچستريونايتد - رييس شبكه دامپزشكي سبزوار - بهرام گور - چاووشي خواني - كميته تطبيق - انتظارات از مجلس يازدهم - بسته حمايتي پرستاران - كاشت سبزيجات - شاگردان يحيي گل محمدي - وضعيت مرزها

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 6 مهر 1399 ساعت 05:552020-09-27اقتصادي

هشدار جدی دادستان بم به سارقان نخلستان های خرما


دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بم گفت: با توجه به اینکه شرق استان کرمان یکی از قطب های مهم برداشت محصول خرما در کشور است لذا دستگاه قضایی با همکاری سایر نهادهای امنیتی و انتظامی در راستای حمایت از تولید و کاهش جرائمی از قبیل سرقت به موضوع ورود کرده است.

- به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمد ضیاالدینی در تشریح اقدامات دادستانی در خصوص حمایت از تولید و پیشگیری سرقت از نخلستان های خرما در شرق استان اظهار داشت: دستگاه قضایی آمادگی لازم را جهت حل مشکلات حقوقی و قضایی تولیدکنندگان را دارد .

وی گفت: بانک اطلاعاتی شناسایی سارقین در بم تشکیل شده است و نحوه و چگونگی سرقت و فروش مال مسروقه این افراد ثبت می شود و دستگاه قضایی با قاطعیت با سارقین و خریداران مال مسروقه برخورد خواهد کرد.

این مقام قضایی هشدار داد: خرید و فروش هر گونه محصول کشاورزی خرما در خارج از واحدهای صنفی دارای پروانه کسب معتبر ممنوع و با متخلفان برخورد خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه کشاورزان و باغداران می توانند باهمکاری با مراجع انتظامی و امنیتی زمینه ناامنی سارقین خرما و خریداران مال مسروقه را در شهرستان فراهم کنند، افزود: کلیه متهمین که به اتهام سرقت خرما دستگیر شوند تا پایان فصل برداشت، بازداشت خواهند بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

هشدار جدی دادستان بم به سارقان نخلستان های خرما

هشدار جدی دادستان بم به سارقان نخلستان های خرما