مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 27 شهریور 1399 ساعت 06:552020-09-17دانش

افتتاح ویدئو کنفرانسی بیمارستان240 تخت خوابی خاتم الانبیای بهشهر


بیمارستان 240 تخت خوابی خاتم الانبیاء شهرستان بهشهر امروز به صورت ویدئوکنفرانس توسط رییس جمهور افتتاح شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مازندران، بیمارستان 240  تخت خوابی خاتم الانبیاء شهرستان بهشهر امروز به صورت ویدئوکنفرانس توسط رییس جمهور افتتاح شد.

  در سال  1385 با تأیید دانشگاه علوم پزشکی مازندران و تصویب هیأت دولت مجوز ساخت بیمارستان جایگزین در بهشهر داده شد و کلنگ احداث بیمارستان خاتم الانبیا در سال 1386 در زمینی به مساحت 27هزار متر مربع که توسط آقای موسی اشرفی اهدا شده بود، زده شد و عملیات احداث آن با متراژ 18هزار متر مربع در سال1387  آغاز شد.

بیمارستان تازه تاسیس خاتم الانبیا شهرستان بهشهر با 240  تخت در چهارطبقه  با اعتباری بالغ بر 872 میلیارد ریال  و  در سه حوزه بستری، پاراکلینیک و کلینیک های تخصصی  به  ارائه خدمات می پردازد.

  این بیمارستان شامل بخش های مختلف اورژانس، درمانگاه تخصصی، بخش های تصویری، آزمایشگاه و پاتولوژی، بخش های ویژه و اتاق عمل، بخش بستری و سایر است.

* بخش اورژانس با 21 تخت تحت نظر، 8 تخت سرم تراپی، یک اتاق عمل سرپایی، بخش cpr، گچ گیری و محل فرود هلی کوپتر اورژانس  *درمانگاه تخصصی شامل آندوسکوپی، نوار قلب و مغز، اکوکاردیوگرافی، تست ورزش، چشم و پزشکی و .


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افتتاح ویدئو کنفرانسی بیمارستان240 تخت خوابی خاتم الانبیای بهشهر

افتتاح ویدئو کنفرانسی بیمارستان240 تخت خوابی خاتم الانبیای بهشهر