مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1399 ساعت 04:502020-09-13بين الملل

خاطرات یک نجات یافته از بهاییت منتشر شد

خاطرات یک نجات یافته از بهاییت منتشر شد

کتاب «سال های عطا» درباره خاطرات یک نجات یافته از بهاییت است که توسط فیاض قادری منتشر شد.

- کتاب سال های عطا درباره خاطرات یک نجات یافته از بهاییت است که توسط فیاض قادری منتشر شد.

به‬ گزارش خبرگزاری مهر ، کتاب سال های عطا نوشته فیاض قادری مهرآباد، سرگذشت زندگی عطاالله قادری مهرآباد، یکی از بهایی‏ زادگان استان آذربایجان غربی است که ضمن تعریف خاطراتش، به چگونگی بهایی شدن روستاهای اطراف، خانواده و شمار بسیاری از مردم از سوی مبلغان بهایی می ‏پردازد.

ماجرای این داستان از جایی آغاز می ‏شود که این فرقه، با هدف رسوخ در لایه ‏های درونی جامعه ایران، مبلغانی به دورافتاده ‏ترین نقاط کشور گسیل می ‏دارد؛ تا از هر طریق بر شمار بهاییان بیفزاید.

بهاییت، که در زمان پهلوی اوضاع را مساعد دیده بود، به شکلی برنامه ‏ریزی ‏شده اعضا را پایبند می کند و با مشغول کردن آنان به فعالیت ‏های ریز و درشت، سیطره بر جان و مال اعضا، تعیین تکلیف‏ در مسائل شخصی از قبیل ازدواج، درس، شغل، محل زندگی و…، آزادی فردی را به طور کامل نقض می ‏کند؛ تا همه بهاییان طفیلی تشکیلات باقی بمانند.

قادری، به رغم سختی ‏های فراوان، سال ‏ها در شهرهای مختلف به بهاییت خدمت کرد و تا سال ها پس از انقلاب همچنان بهایی بود و خدمات گسترده ‏ای برای پیشبرد اهداف تشکیلات ارائه کر


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

خاطرات یک نجات یافته از بهاییت منتشر شد

خاطرات یک نجات یافته از بهاییت منتشر شد