مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1399 ساعت 09:252020-09-08سياسي

سیستم آموزشی کشور باید خود را مکلف به یکسان سازی دانش آموزان در تعلیم و تعلم کند


نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که سیستم آموزشی کشور نباید از هیچ کوششی برای بهره مندی فرزندان ایران اسلامی از نعمت سواد دریغ کند.

- نماینده مردم بهبهان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که سیستم آموزشی کشور نباید از هیچ کوششی برای بهره مندی فرزندان ایران اسلامی از نعمت سواد دریغ کند.

به گزارش ایسنا، محمد طلا مظلومی در رشته توییتی در صفحه شخصی در توییتر نوشت: در بازدید اولیه از روستاها متوجه شدم نبود مدرسه استثنایی موجب زحمت و ناراحتی خانواده این عزیزان شده است.

موضوع را در اولویت کاری خود قرار دادم و با هماهنگی صورت گرفته مقرر شد مقدمات استقرار کلاس های استثنایی برای دانش آموزان معلول جسمی و ذهنی در روستا برقرار شود.

‎ ‏با توجه به تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر ‎عدالت آموزشی سیستم آموزشی کشور باید خود را مکلف به یکسان سازی دانش آموزان در تعلیم و تعلم کند و از هیچ کوششی برای بهره مندی فرزندان ایران اسلامی ازنعمت سواد دریغ نکند؛ البته ما نیز در مجلس شورای اسلامی قویاً پیگیر موارد و مسائل آموزشی هستیم.

انتهای پیام


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

سیستم آموزشی کشور باید خود را مکلف به یکسان سازی دانش آموزان در تعلیم و تعلم کند

سیستم آموزشی کشور باید خود را مکلف به یکسان سازی دانش آموزان در تعلیم و تعلم کند