مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1399 ساعت 08:302020-09-08فرهنگي

حسن فتحی؛ پا جای پای علی حاتمی بی ادا و تقلید


مهم ترین شباهت حسن فتحی با علی حاتمی نه در سبک فیلم سازی و علاقه های تاریخی که در نگاه شاعرانه است و مگر مهم ترین و دیرپاترین هنردر این سرزمین، - شعر نیست؟ عصر ایران؛ مهرداد خدیر- پایانِ بازپخش و در واقع پخشِ چندباره سریال «شب دهم» از شبکه «آی‌فیلم»، بهانه‌ای است تا از نویسنده و کارگردان آن – حسن فتحی- یاد کنیم که هنوز کام‌مان از «شهرزاد» او شیرین است ولو حاشیه‌های تهیه کننده از حلاوت آن کاسته باشد.

از اول تا 17 شهریور 1399 و طی 17 شب و مقارن با شب‌های محرم شبکه آی‌فیلم اقدام به پخش مجدد و شاید چندباره سریال «شب دهم» به نویسندگی و کارگردانی حسن فتحی و با بازی‌های درخشان جمعی ازستاره‌های تئاتر و سینما کرد.

18 سال قبل نوروز 1381 خورشیدی با ماه محرم مقارن شده بود و مدیران تلویزیون نمی‌دانستند این دو را چگونه با هم گرد آورند.

یکی موسم شادی و سُرور است و دیگری ماه سوگ.

اگر می‌خواستند کفه نوروز را سنگین کنند متهم می‌شدند به ماه محرم بی توجهی کرده اند و اگر می‌خواستند یک‌سر به سوگ‌واری بپردازند با عید و تعطیلات و نیاز مخاطبان به خوراک سرگرمی چه می‌کردند؟اینجا بود که سراغ حسن فتحی رفتند و او که پیش‌تر با « پهلوانان نمی‌میرند» توانایی خود را در به تصویر کشیدن داستان‌


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حسن فتحی؛ پا جای پای علی حاتمی بی ادا و تقلید

حسن فتحی؛ پا جای پای علی حاتمی بی ادا و تقلید