مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 شهریور 1399 ساعت 07:002020-09-02سياسي

نخستین دوره آموزشی تصنیف آیینی و نوحه سرایی در رشت


به گفته دبیر کارگاه نغمه سرایی میرزا محمود بهجت، کارگاه نغمه سرایی آیینی «میرزا محمود بهجت» با همکاری جامعه ایمانی مشعر با حضور اساتید برجسته استان و کشور برای علاقه مندان این حوزه برگزار می شود.

- محمدصادق باقی زاده امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به برگزاری نخستین دوره  آموزشی تصنیف آیینی و نوحه سرایی در رشت اظهار کرد: کارگاه نغمه سرایی آیینی میرزا محمود بهجت با همکاری جامعه ایمانی مشعر با حضور اساتید برجسته استان و کشور برای علاقه مندان این حوزه برگزار می شود.

وی با اشاره به نیاز استان و کشور به نوحه سرایان هنرمند و انقلابی و متعهد با نوآوری در سروده ها گفت: هدف از این کارگاه تربیت نوحه سرایان و سبک سازان است.

دبیر کارگاه نغمه سرایی میرزا محمود بهجت با اشاره به سرفصل های این دوره آموزشی افزود: آشنایی با اصول پرکاربرد در نوحه، وزن شعر و موارد مربوط به عروض، آشنایی با ظرافت های مداحی، شناخت قالب های نوحه و سبک سازی بر اساس وزن و دستگاه های آوازی از سرفصل های مهم این دوره هستند.

باقی زاده با بیان اینکه گذری بر تاریخ ادبیات آیینی سرفصل دیگر این دوره آموزشی است، گفت: آشنایی با تاریخ اهل بیت (ع)، پرورش مضمون در نوحه با توجه به تاریخ و بیانات و جایگاه اهل بیت (ع) خاصه در ادعیه و زیارت، بایسته های شاعر آیینی، ظ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نخستین دوره آموزشی تصنیف آیینی و نوحه سرایی در رشت

نخستین دوره آموزشی تصنیف آیینی و نوحه سرایی در رشت