مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 شهریور 1399 ساعت 05:402020-08-31اقتصادي

کمک 40 میلیاردی اوقاف تهران برای برپایی عزاداری سیدالشهدا


معاون فرهنگی اداره اوقاف تهران با اشاره به اقدامات برای برپایی عزاداری سیدالشهدا (ع) در دهه اول محرم باتوجه به شیوع کرونا، گفت: امسال 40 میلیارد تومان از کمک به هیأت ها و تجهیز امامزاده ها گرفته تا تأمین بسته های معیشتی هزینه شد.

- هیئت همدلی حجت الاسلام سیدهاشم حسینی، معاون فرهنگی اداره اوقاف استان تهران در گفت وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با بیان اینکه امسال با شیوع کرونا برنامه های محرم نیز متأثر از این ویروس منحوس برنامه ریزی شد، اظهار داشت: امسال به منظور کمک به هیأت های عزاداری سیدالشهدا (ع)، در کنار تهیه و توزیع غذا بین هیأت ها و حتی مناطق محروم تهران، اقدام به توزیع ماسک نیز کردیم.

توزیع 2 میلیون ماسک در دهه اول محرم وی با اشاره به دوخت ماسک در امامزاده ها، افزود: از ابتدای شیوع کرونا، در امامزاده ها کارگاه تولید ماسک راه اندازی شد و همزمان با دهه اول محرم برای حفظ سلامت عزاداران و خادمان امام حسین (ع) بیش از دو میلیون ماسک بین هیأت ها توزیع کردیم.

حسینی با بیان اینکه امسال با توجه به دستورالعمل ستاد مبارزه با کرونا مبنی بر ممنوعیت برپایی عزاداری در فضای بسته، امامزاده ها میزبان هیأت ها بودند، خاطرنشان کرد: 104 امامزاده استان تهران برای حضور عزاداران در محرم و صفر تجهیز و مراسم دهه اول برگزار شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمک 40 میلیاردی اوقاف تهران برای برپایی عزاداری سیدالشهدا

کمک 40 میلیاردی اوقاف تهران برای برپایی عزاداری سیدالشهدا