مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 مرداد 1399 ساعت 15:302020-08-20بين الملل

استخرهای ذخیره آب مانع تغذیه آبخوان ها شده اند


رییس آب منطقه ای شهرستان کاشمر گفت: وجود 800 تا 850 استخری که در شهرستان های کاشمر، خلیل آباد و بردسکن احداث شده اند، مانع تغذیه آبخوان ها شده‎اند.

- ایسنا/خراسان رضوی رییس آب منطقه ای شهرستان کاشمر گفت: وجود 800 تا 850 استخری که در شهرستان های کاشمر، خلیل آباد و بردسکن احداث شده اند، مانع تغذیه آبخوان ها شده‎اند.

حسین حکمتی ‏فر پنج شنبه 30 مرداد ماه در نشست خبری افزود: در سطح منابع آبی منطقه نوساناتی داریم که بیشتر به جای اینکه از بارش ها باشد متأثر از خاموشی چاه ها و عدم برداشت از سفره های زیرزمینی است.

وی عنوان کرد: یک سال بسیار پربارش به اندازه چند ماه خاموشی چاه ها بر سفره های آبی زیرزمینی تأثیرگذار نیست، از سویی چون بارش ها همانند قدیم به طور مستقیم سفره زیرزمینی را تغذیه نمی کند با مشکلات جدی مواجه هستیم، استخرهای ذخیره آب جلوی تغذیه سفره ها را به طور اثرگذاری گرفتند که باید در این خصوص تصمیمات جدی اتخاذ شود.

وی با بیان اینکه سال ها زمان برده تا سفرهای زیرزمینی پر آب شود، از وجود 1200 تا 1300 حلقه چاه در دشت کاشمر، بردسکن و کوهسرخ خبر داد و افزود: با توجه به میزان آبی که مدام از این تعداد چاه برداشت می‏ شود نمی توان انتظار داشت که حجم بارش های دو سال اخیر بتواند مشکلی را رفع کند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استخرهای ذخیره آب مانع تغذیه آبخوان ها شده اند

استخرهای ذخیره آب مانع تغذیه آبخوان ها شده اند