مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 27 مرداد 1399 ساعت 05:052020-08-17فرهنگي

نگرانی انجمن تهیه کنندگان مستقل از عرضه اینترنتی آثار خارجی


به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، در آخرین نشست هیات مدیره انجمن تهیه کنندگان مستقل ضمن بررسی شرایط نمایش فیلم های سینمایی از برخی V.

O.

D ها، - هیات مدیره انجمن تهیه کنندگان مستقل سینمای ایران از نمایش فیلم ها و سریال های خارجی بدون پروانه نمایش در وی اودی ها ابراز نگرانی کرد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو ، در آخرین نشست هیات مدیره انجمن تهیه کنندگان مستقل ضمن بررسی شرایط نمایش فیلم های سینمایی از برخی V.

O.

D ها، در مورد نمایش غیرقانونی فیلم ها و سریال های خارجی از شبکه های اینترنتی که توسط وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مجوز فعالیت آن ها صادر شده است، ابراز نگرانی شد.

در این نشست عنوان شد در شرایطی که برای نمایش فیلم های سینمایی و سریال های ایرانی انواع ممیزی های ریز و درشت با توجه به قانون اعمال می شود، اکثریتی از فیلم های سینمایی و سریال های خارجی بدون خرید حقوق نمایش و پروانه نمایش از وزارت ارشاد اسلامی یا تلویزیون به نمایش در می آید.

آن هم در شرایطی که تماشاگران سالن های سینما روزانه 4 هزار نفر هستند، اما این V.

O.

D ها بیش از 2 میلیون کاربر دارند.

هیات مدیره انجمن تهیه کنندگان مستقل اظهار امیدواری کرد که این یک بام و دو هوا پایان یابد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نگرانی انجمن تهیه کنندگان مستقل از عرضه اینترنتی آثار خارجی

نگرانی انجمن تهیه کنندگان مستقل از عرضه اینترنتی آثار خارجی