مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1399 ساعت 17:052020-08-16بين الملل

مقام ارشد فلسطینی: توافق امارات و اسراییل، مانع تشکیل کشور فلسطین خواهد شد


دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین گفت که توافق اخیر بین امارات و رژیم اشغالگر قدس تیشه به ریشه طرح تشکیل دولت فلسطین خواهد زد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، صائب عریقات دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین، توافق امارات و رژیم صهیونیستی برای عادی سازی روابط را مانع سازش و نابودکننده طرح دو دولتی در فلسطین اشغالی دانست.

به گزارش روسیا الیوم، عریقات گفت: توافق مذکور راه حل دودولتی را خواهد کشت .

اگر نتانیاهو معتقد است که کشورهای عربی برای صلح با اسراییل صف خواهند کشید، برای چه از این راه حل سخن می گوید؟ .

او گفت که توافق عادی سازی باعث تقویت افراطی های هر دو طرف خواهد شد؛ کسانی که معتقدند راه کار دو دولتی بر رو میز و آماده نیست.

دبیر کل کمیته اجرایی سازمان آزادی بخش فلسطین گفت که توافق بین امارات و رژیم صهیونیستی تلاشی بیهوده است تا طرح ادعایی آمریکا  معروف به معامله قرن را نجات دهد.

عریقات گفت که طرح صلح ادعایی آمریکا آمیخته ای از قلدرمأبی و جهالت است.

امارات و رژیم صهیونیستی پنجشنبه هفته گذشته بر سر عادی سازی روابط و همکاری مشترک بین دو طرف به توافق رسیدند.

ابوظبی مدعی شد که با این توافق موفق شده است، طرح اشغالی الحاق کرانه باختری به قلمرو این رژیم را متوقف کند ؛ ادعایی که رسما از سوی مقاما


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مقام ارشد فلسطینی: توافق امارات و اسراییل، مانع تشکیل کشور فلسطین خواهد شد

مقام ارشد فلسطینی: توافق امارات و اسراییل، مانع تشکیل کشور فلسطین خواهد شد