مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مرداد 1399 ساعت 10:052020-08-14سياسي

نظر شورای سلامت در مورد نحوه برگزاری مراسم محرم ملاک عمل باشد


اکنون که ویروس کرونا جان بسیاری از هموطنان و همشهریان را گرفته، نظر شورای سلامت در مورد نحوه برگزاری مراسم عزاداری محرم ملاک عمل همگان است.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام علی حسین زاده در خطبه های این هفته نماز جمعه لامرد با گرامیداشت 24 ذی الحجه، روز مباهله اظهار داشت: واقعه مباهله و آیه ای که در این زمینه نازل شد، حاوی دو مسئله مهم و سندی بر حقانیت اسلام و شیعه و روشن شدن آن برای مسیحیان نجران و فضیلت این روز است.

وی عنوان کرد: پیامبر اسلام برای تبلیغ دین و اثبات و حقانیت آن، بهترین و عزیزترین عناصر انسانی خود را آوردند و در تمام رویارویی های پیامبر، هیچ جایی را سراغ نداریم که تمام اهل بیت را اینگونه آورده باشد و این نشان از عظمت دفاع از دین مبین اسلام است.

حسین زاده ادامه داد: مباهله روز به نمایش گذاشتن قدرت اسلام است و اگر کسانی بر مبانی اسلامی سوار شدند، موفق می شوند.

امام جمعه لامرد بیان کرد: عاشورا نیز نظیر مباهله است زیرا امام حسین (ع) نیز تمام عزیزان خود را در کربلا به میدان آورد و مردم ایران نیز از پیامبر و امام خود الگو گرفته اند و در طول 40 سال گذشته در تمام وقایع و اتفاقات و در مقابله با کفر، تمام هستی خود را به میدان آوردند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نظر شورای سلامت در مورد نحوه برگزاری مراسم محرم ملاک عمل باشد

نظر شورای سلامت در مورد نحوه برگزاری مراسم محرم ملاک عمل باشد