مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 24 مرداد 1399 ساعت 09:352020-08-14اقتصادي

پیش فروش نفت نتیجه ای به جز بدهکار کردن دولت آینده ندارد


پیش فروش نفت به صورت اوراق ارزی آن هم با سررسید 2 ساله به هیچ عنوان پذیرفته نیست و نتیجه ای به جز بدهکار کردن دولت آینده ندارد.

- احمد علیرضا بیگی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس درباره طرح دولت برای گشایش اقتصادی (پیش فروش نفت با استفاده از اوراق سلف موازی) گفت: مجلس فقط با فروش نفت در بورس آن هم به صورت ریالی و نقدی موافق است.

مجلس معتقد است ملی شدن صنعت نفت زمانی محقق می شود که مردم در قالب بورس نفت، سهام دار نفت ایران شوند.

نماینده مردم تبریز در مجلس ضمن انتقاد از طرح گشایش اقتصادی دولت گفت: پیش فروش نفت به صورت اوراق ارزی آن هم با سررسید 2 ساله به هیچ عنوان پذیرفته نیست و نتیجه ای به جز بدهکار کردن دولت آینده ندارد.

وی ادامه داد: ایراد دیگری هم که به طرح گشایش اقتصادی وارد است این می باشد که چرا مجلس را در روند بررسی طرح گشایش اقتصادی شریک نکردند.

علیرضا بیگی در پایان تصریح کرد: نمایندگان مجلس باید در جریان جزییات این طرح قرار می گرفتند.

این موضوع حتی می توانست در قالب یک لایحه به مجلس ارائه شود.

انتهای پیام/


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پیش فروش نفت نتیجه ای به جز بدهکار کردن دولت آینده ندارد

پیش فروش نفت نتیجه ای به جز بدهکار کردن دولت آینده ندارد